[:sv]Jobbet rullar på[:en]We continue producing[:]

[:sv]Jobbet rullar på[:en]We continue producing[:]

[:sv]Efter några smygrelaser så ligger vi med sex pågående produktioner som rullar på. Som alltid visar kunderna stor uppskattning på leverans och kvalitet och det gör oss väldigt glada och stolta när våra kunder visar sin uppskattning för vårt jobb.

Närmsta releaser som kommer är för två olika föreningar och de blir lite av en överraskning.[:en]After some special releases, we have six ongoing productions that still continues. As always, customers show great appreciation of delivery and quality, and it makes us very happy and proud when our customers show their appreciation for our job.

The nearest releases will be for two different associations and they are a bit of a surprise.[:]

Top