Fler företag och organisationer ser fördelen att skriva Webbmasteravtal med oss, på bara en vecka så har två nya avtal skrivits på.

Vad är då Webbmasteravtal?

Det beror lite på vad du behöver. Kort förklarat innebär det att du hyr oss att ta hand om din hemsida.
I grunden så ingår det att vi sköter uppdateringar av tillägg och coremodulen, ser över säkerheten, tar backuper och ändra information eller layout på hemsidan allt inom ramen för den tid du valt i avtalet.

Utöver det så fungerar vi även som tekniskt stöd kring mjukvaror/ hårdvaror, digitalisering, marknadsföring och kommunikation med mera. Vi anpassar innehållet och möjligheterna efter dina förutsättningar!

Om du har några frågor eller funderingar kring webbmasteravtal så är det bara att du hör av dig till oss.

Ändra fontstorlek
Kontrast